SVERIGEFINALEN AVGJORD - CHRISTER EKLUND OCH SONJA CARLSSON/ÖSTLUND TOURENS STORA VINNARE!!!

Det blev en härlig strikefest i Skövde under 1:a maj när Senior Tour avslutades med Sverige finalen, en gynsam profil som det rutinerade startfältet utnyttjade till fullo.
Ett välbesökt 6 timmars finalpass med BeA Nilsson och Livestream på plats samt ett mycket uppskattat besök av både Fossilen och Missilen under den avslutande kamratmåltiden/prisutdelningen satte punkt för årets Senior Tour.

Christer Eklund, som stortrivs i Skövde Bowling Center, var den store förhandsfavoriten efter sin insats i Skövdes kvaltävling under hösten samt hans fina form under våren.
Christer gjorde en 300 serie i höstens kvaltävling och upprepade den bedriften genom att även denna gång sätta en 300 serie, Jens Simonsen, som var denna dags störste utmanare, slog också han en 300 serie men föll bort redan i den 1:a karusellserien och blev 4:a.
Perrti Lehto som vann touren förra säsongen blev 3:a och Kjell - Åke Pettersson, som från ingenstans knep en karusellplats, blev årets 2:a.

Kampen om bästa Dam stod mellan Sonja Carlsson/Östlund och Anna - Greta Bergström, det var väldigt jämt efter 4 serier men Sonja ryckte i den 5.e serien och kunde hålla undan i den avslutande serien.
Sonja belönades med en USA resa + respengar samt inteckning i damernas vandringspris.

Dessutom lottades det ut en USA resa som Jens Simonsen vann som tillsammans med respengar ger Jens en härlig semester och upplevelse i Florida/ Orlando med Bowl Expo i fokus.

Resan till Florida i juni 2008 är öppen för alla och sista datum för anmälan är den 10 maj om du vill vara säker på en plats på de ordinarie flighterna.

Läs mer om USA-resan här.

Fullständiga resultat hittar du till höger på denna sida - se även repotage på www.swebowl.se samt hela sändningen från finalen
på www.livestream.se eller www.bowlstream.tv

Vi får önska alla en riktig skön sommar och hälsar er välkomna till Vårby / Stockholm där Peter Alm med personal startar upp nästa Senior Tour.
Vi kommer att göra smärre förändringar som vi hoppas förstärker Touren ytterligare - allt kommer att uppdateras på denna sida när alla bitarna fallit på plats.

Som avslutning vill vi också tacka våra sponsorer Brunswick/VBS Bowling samt Swansons/ Svanbergs Resebyrå för denna gång!!

BOKA DIN STARTTID ONLINE HÄR


Resultat för finalen i Skövde

Aktuella resultat för finalen i Skövde kan du hitta här!


Finalsteg 1
Finalsteg 2
Karusell I
Karusell II
Karusell III
Säsongen 2006-2007
Säsongen 2006-2007
USA-resan
Läs mer om USA-resan